TEKSTİL SEKTÖRÜNDE GÜVENLİK MÜHÜR KULLANIMI

Güvenlik mühürleri genel olarak taşıma ve değerli eşya koruma amaçlı kullanıldığı gibi özellikle tekstil ve sağlık sektörlerin de numune etiketleme amacı ile de güvenlik mühürlerinden yararlanılmaktadır.
Tekstil sektörün de teşhir ürünlerin isimlendirilmesi yada numaralandırılması için askı yada ürün üzerine uygun plastik güvenlik mühürü takılarak sağlanmaktadır.Burada güvenlik mühür tercih edilmesin de ki amaç tekstil ürünün üzerine dikilerek sabitlemek zorunda olmamak ve istenildiğin de çıkartılabilir olmasıdır.Müdahale edildiğinde de iz bırakması güvenlik sağlamaktadır.

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE DOĞRU GÜVENLİK MÜHÜR SEÇİMİ

Teksitil için uygun güvenlik mühürleri belirlenirken hassas olan tekstil ürününe zarar vermeyecek mühür seçilmesi önemlidir.Ayrıca çıkartılmak istendiğinde gene ürünü zedelemeden kolay kopartmak yada kesmek gerecektir.Seal Stonesektöre yönelik mühürler belirlerken sektörün gerekliliklerini göz önüne alarak üretim yapmakta.

TEKSTİL İÇİN KULLANILAN GÜVENLİK MÜHÜRLERİ

Giyim ve kumaş firmaları için en uygun mühürler , mukavemeti düşük ince kablolu branda plastik mühürlerdir.Seal Stone’nun ince gövdeli olarak özel olarak tasarladığı plastik kelepçe asma kilit mühürler de tekstil etiketlemesi için uygun güvenlik mühür modellerindendir.

Numune etiketleme de kullanıldığı gibi giyim sektöründe de gene taşımacılıkta güvenlik mühürleri tercih edilmektedir. Özellikle wholesale iş yapan toptan firmaları ürünlerini taşıyan tır/kamyon gibi büyük araç kapıları için  çelik telli kablo mühür ve konteyner mühürleri tercih edilmektedir.

Tekstil sektörüne ek olarak ,hastaneler de , ziraii ve hayvancılık alanlarında alınan numune örneklerini işaretlendirme ,isimlendirme yada sıraya koymak amacı ile branda plastik güvenlik mühürleri tercih edilir.



Bir yanıt yazın