NFC Teknolojisi

NFC Nedir?

NFC (Near Field Communication), yakın alan iletişimi olarak bilinen kablosuz bir teknolojidir. Yeni nesil ve NFC donanımı bulunan telefonlarda özellikle bankacılık sektöründe alışverişlerde ödeme aracı olarak sıklıkla karşımıza çıkmaya başlamıştır.

Güvenlik Mühürleri NFC ile Nasıl Kullanılır?

Seal Stone olarak teknolojiyi güvenlik mühürlerimizle birleştirerek lojistik ve taşımacılık sektörlerinin teslimat sistemlerine düzenli ve pratik bir yöntem getirmiştir.

NFC Teknolojisi, çelik telli kablo mühürleri üzerine entegre edilen NFC etiketleri okutularak firmaların istediği sevkiyat datalarına ulaşması sağlanmaktadır. Üstelik ek bir araç gerekmeden akıllı telefonlar üzerinden kullanılmaktadır.

NFC ve RFID Teknolojisi Hangi Sektörlerde Kullanılır?

Lojistik, kara ve deniz yolu taşımacılığı, devlet kurumları ve bankalarda NFC ve RFID teknolojileri ile geliştirilmiş akıllı güvenlik mühürlerimiz tercih edilmektedir.

NFC Mühür Özellikleri

NFC etiketindeki barkod okutularak istenen tüm dataya ulaşılabilmektedir. Barkod üzerinde konum bilgisi, e-mail, ürün bilgileri gibi istenen tüm datalar yüklenebilir.

İstenen belirli telefonlara giriş yapılması sağlanır. Bu şekilde her akıllı telefon üzerinden okunamayacak ve güvenlik sağlanmış olacaktır.



Bir yanıt yazın