Lojistik Firmalarında Güvenlik Çözümleri

Lojistik Sektöründe Akıllı Güvenlik Mühür Kullanımı

Yüksek güvenlik seviyeli mühür çeşitleriyle Seal Stone lojistik firmalarının çözüm ortağı olmaktadır. Teknolojiden yararlanarak Rfid ve NFC gibi yeni nesil akıllı güvenlik mühürleri ile taşıma ve depolama güvenliği üst seviyelere çıkarılmaktadır.

Mühürlere tanımlanana barkodlar sayesinde istenen tüm dataya ulaşılabilir hale getirilmekte.

Lojistik Sektöründe Kullanılan Yüksek Güvenlikli Mühürleri

Özellikle deniz ve tren yolu taşımacılığı gibi büyük yük lojistiğinde konteyner mühürler tercih edilmektedir. Konteyner çivi mühürler 500-1000kg kadar dayanıklı çelikten üretilip Poliripolen kaplamalar ile de kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Çivi üzerindeki iki kanat sayesinde mühür gövdesinin ekseni etrafında döndürülerek müdahale edilmesi engellenir.

Lojistik İçin Neden Konteyner Mühür Tercih Edilir?

Yüksek güvenlik önlemi ve sağlamlık için tercih edilebilecek seçenekler arasında çivi konteyner mühür ilk sıralarda yer almaktadır. Söz konusu uzun mesafeli taşımalar veya büyük yük taşıma durumlar olduğunda firmaların kaliteli mühür arayışına girdiği görülebilmektedir. Bu durumda da çivi konteyner mührün başlıca tercih edilen seçenek olduğunu görmek mümkündür.

Konteyner çivi mühürler 500-1000kg kadar dayanıklı çelikten üretilip Poliripolen kaplamalar ile de kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Açılıp tekrar kullanılması yada kırılarak açılması engellenmiş yapıdan oluşmaktadır.

Sealstone, lojistik sektörü için güvenlik ve taşıma süreçlerini kolaylaştıracak güvenlik mühür çözümleri sunmaktadır.



Bir yanıt yazın